Dansers

 • leenLeen De Clercq
  Leen zette haar eerste danspassen zo'n vijftien jaar geleden bij Danscentrum Aike Raes te Leuven. Na het behalen van haar ASO-diploma trok ze naar Rotterdam, waar ze in 2014 afstudeerde aan Codarts als danser en dansdocent. Tijdens haar studies specialiseerde ze zich in hortontechniek waarvoor ze stage liep in The Ailey School, New York. Leen is dansdocent klassiek ballet, jazz en horton bij Danscentrum Aike Raes en verbonden aan de Kunsthumaniora van Hasselt als docent moderne dans. Ze is lid van het Aira Ensemble onder de artistieke leiding van Goedele De Raeymaeker en maakt sinds 2014 deel uit van Danscompagnie Lune.
 • CliffCliff Pots
  Cliff studeerde af als licentiaat L.O. aan de KULeuven met een specialisatie Dans, o.l.v. Jack Delsing en Eliane De Gendt. Gedurende meer dan tien jaar volgt hij danslessen en workshops bij tal van dansscholen in Groot Leuven, en stages in binnen en buitenland. Als lesgever heeft hij al enkele jaren ervaring in verschillende dansstijlen (streetdance, modern-jazz, hedendaags, jazz en showdance ). Tevens is hij ook actief als freelance dansdocent bij Sporta en Bloso. Sinds 2003 maakt hij deel uit van danscompagnie Lune.
 • JeyGerrit 'Jey' Deschuyteneer
  Jey begon als jonge knaap met breakdance en kreeg later ook interesse voor jazz-funk, hip hop, new style, house, klassiek, jazz en jazz rock. Hij schoolde zich ook bij op conventies in LA, USA, Frankrijk en België. Hij was danser op verscheidene shows in Belgie: Eurosong, Steracteur/Sterartiest, de musical West Side Story (olv Frank Van Laecke), TMF Awards, etc... . Ook was hij te zien op voorstellingen olv Luc Petit (Regisseur van Peter Pan) in Oekraïne, Qatar, Venetië, ... . Sinds 2010 is hij als danser actief in de hedendaagse danscompanie Lune. Hij is lesgever hip hop in verschillende dansscholen in Vlaanderen en Brussel (danceAction, Hilde Goyens, UrbanTalentz, AS' Danse, ...).
 • annaAnna Karenina deed haar eerste danservaring op bij Tippo Klassiek. Daar begon ze op haar vierde met kleuterdans. Op haar zesde volgde ze haar eerste balletles bij danscentrum Aike Raes te Leuven. Ze vervolledigde daar het klassiek ballet met jazz, showdance en hedendaags. Later maakte ze deel uit van Compagnie Aira en van het Aira cheerleading team van Leuven.

  Na haar middelbaar volgde ze de richting uitvoerend modern/danstheater aan de dansacademie Fontys Hogeschool Voor de Kunsten in Tilburg. Voor de eindvoorstelling werkte ze met choreografen als Filip van Huffel, Guilherme Miotto, Helder Seabra, Guillermo Blinker en Anton Lachky.

  Ze zit nu in haar laatste jaar en loopt ze stage bij Danscompagnie Lune.
 • Leen De Clercq
 • Cliff Pots
 • Gerrit 'Jey' Deschuyteneer
 • Anna Karenina Lambrechts

 

Freelancers

 • LindaLinda Kuha
  Linda is geboren in Kuopio, Finland, waar ze heel haar jeugd heeft gedanst: volksdans bij Danscompagnie Kiertuli en hedendaagse dans, jazzdans en klassiek ballet aan het Kuopio Atheneum voor Muziek en Dans. Ze is afgestudeerd aan de Oulu Universiteit waar zij een vierjarige opleiding voor danspedagoge volgde. Ze verrijkte haar studies aan het Hoger Instituut voor Dans in Lier door een Erasmus-uitwisseling. Na haar dansopleiding begon ze als danseres en choreografe bij Danscompagnie Hyvät Ihmiset (FI). Hun choreografie "Riippuvainen" werd bekroond op het Nationaal Dansevenement Arktiset Askeleet 2009. In de zomer van 2009 verhuisde Linda naar België en volgde ze danslessen bij La Raffinerie, Danscentrum Jette en Studio hybrid met o.a. Anton Lachky, Roberto Olivan, David Hernandez, Marielle Morales en Cruz Mata. Linda is ondertussen terug verhuist naar Finland waar ze haar eigen creaties met success uitvoerd.
 • magaliMagali Casters
 • OliOliver Regidor
  Op jonge leeftijd startte Oliver zijn dansavontuur met klassiek ballet aan het Leuvense conservatorium. Doorheen de jaren volgde hij een mix van uiteenlopende dansstijlen en internationale dansstages. Dit maakt hem tot een veelzijdige danser met een voorliefde voor hedendaags en modern. Oliver is sinds 2003 actief bij Danscompagnie Lune.
 • AnaisAnaïs Van Eycken
  Anaïs volgde vanaf het 3de middelbaar een hedendaagse dansopleiding aan de Kunsthumaniora te Lier. P.A.R.T.S. was de volgende stap in haar dansopleiding. Ze kwam er in contact met repertoire stukken van Rosas, Trisha Brown en William Forsythe maar werkte er ook samen met Thomas Hauert en David Zambrano. Met de chorografie waarmee ze afstudeerde ( samen met Stanislav Dobak en Peter Savel ) tourde ze doorheen Europa en trad op opverscheidene festivals. Nu ze afgestudeerd is, probeert ze haar eigen werk te ontwikkelen maar is ook aan het werk als dansleerkracht in scholen in Vlaanderen. Anais blijft zich actief bijscholen op stages en workshops (Impulstanz Wenen, Toronto dance theatre, Arabesque ...)
 • tizianaTiziana Mombelli
  Tiziana werd geboren in Zwitserland en ze staat sinds haar 4 jaar al op het podium. Zij trad ondermeer op met Liza Minnelli op het Music Festival in Gstaad gehad. In 2010 studeerde zij als professionele danser af aan de ​​Zurich Tanz-Theater-Schule. Nog in hetzelfde jaar kreeg zij een aanbieding bij danscompagnie DATANZDA te Zürich. Tegelijkertijd maakte Tiziana een eigen productie 'Crashtest Babuschka', die gecoached werd door de choreograaf Sascha Engel. Daarna legde zij de focus meer op de pedagogiek en gaf in verschillende dansscholen in Zwitserland les in jazz, modern, hedendaags en ballet. Tiziana blijft zich bijscholen op internationale workshops van lesgevers uit Duitsland, Spanje, USA, UK, India, Israël, Colombia, Brazilië en Puerto Rico. Zij gaf in 2012 zowel in Colombia en Brazilië lessen en in september 2013 verhuisde ze naar België waar ze heden lesgeeft aan het Danscentrum Aike Raes. Sinds 2014 is ze als danseres begonnen bij danscompagnie Lune.
 • tamaraTamara Arruti
  Tamara is van Baskische afkomst en behaalde een diploma kinesitherapie in Spanje. Als 7-jarig meisje startte Tamara met aerobics in haar geboortedorpje Zarautz en bleef dit jaren doen. Op 14-jarige leeftijd kwamTamara in aanraking met Hiphop en ontdekte hierin dat ze met bewegingen uitdrukking kon geven aan gevoelens en woorden, hoe je energie kan opbouwen tijdens het dansen en hoe je hier ontzettend veel plezier aan kan beleven. Zij werkte heel autodidact sinds zij geen lessen niet meer kon volgen tijdens haar studies. Sinds 2010 woont zij in Belgie en na één jaar als lesgever begon zij ook lessen te volgen bij Steeve Austin in Danscentrum Aike Raes, waar zij later ook lid van Aira Royalty zou worden. Ondertussen volgde zij nog meerdere workshops van getalenteerde dansers. Zij nam ook deel aan SYTYCD 2013 en behaalde de derde plaats. Sinds de theatertour met SYTYCD en iDance Workshoptour is zij nu bezig met workshops, shows exc. Dansen is genieten voor haar, een manier om gevoelens te tonen, vrijheid. Deze passie wil zij aan haar leerlingen laten voelen en ontdekken.
 • Linda Kuha
 • Magali Casters
 • Oliver Regidor
 • Anaïs Van Eycken
 • Tiziana Mombelli
 • Tamara Arruti

Creative mind

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers